Close
Close
 

    Hogyan bérelhetek eszközt?

    1. Tanácsadás (beszélgetés)
    Gyakorlott munkatársaink örömmel adnak tanácsot a megfelelő berendezés kiválasztásához.

    2. Személyazonossági igazolvány és kaució
    Ha berendezést szeretne kölcsönözni, akkor érvényes személyazonossági igazolványra van szükség. A kauciót készpénzben vagy PIN-kóddal egyaránt kifizetheti. A kárfizetési szabályozás révén mentesül a berendezés esetleges sérülésének kockázata alól.

    3. A berendezés átadása
    Miközben szakképzett munkatársaink elmagyarázzák, hogyan működik a berendezés, ezzel egy időben az Ön jelenlétében ellenőrzik annak működését is. Ezután átadják Önnek a berendezést.

    4. Kölcsönzési időszak
    A pultnál dolgozó munkatársunkkal kell közölni, hogy milyen időszakra kívánja a berendezést kölcsönözni. Ha esetleg később kiderül, hogy hosszabb ideig van szüksége a berendezésre, akkor a kölcsönzési időszakot telefonon 1 héttel meg lehet hosszabbítani (amennyiben az nincs lefoglalva). A hosszabb idejű kölcsönzés esetén a barkácsáruházban kell bejelentkeznie.

    5. A működés ellenőrzése
    Visszavitelekor is az Ön jelenlétében ellenőrzik a berendezés működését. Így tartjuk a gépeinket optimális kölcsönözhető állapotban.

    6. Megvásárolható termékek
    A gépek kölcsönzésekor gondoljon a hozzátartozó, megvásárolható termékekre is. Munkatársunk ebben is tanácsot tud adni.

    7. A kaució elszámolása és a kölcsönzési díj
    A berendezésnek mindig tisztának és üresnek kell lennie visszavitelkor. A készülék felülvizsgálata után visszakapja a kauciót és kifizeti a számlát. Károsodás esetén és/vagy amikor a kikölcsönzött berendezés szennyezett, akkor további költségeket számolhatnak fel. Ennyivel csökken a kaució összege.